JE ČAS ŘÍCT GŮDBÁJ

Ano, mohli jsme napsat stroze, že na to všechno i na vás sereme.
Nebo jsme mohli odejít bez rozloučení.
Jenže se spoustou z vás jsme si za ta léta vytvořili srdečný vztah, a přestože se veřejně přiznáváme k tomu, že jsme banda čůráků , idiotů a nevychovanců, přišlo by nám vrcholně hulvátské neříct "Good Bye".

Upřimně prohlašujeme, že vás v bublině máme rádi, že jsme šťastni, že jsme potkali lidi, které bychom v reálu zřejmě neměli čest potkat. A jsou jich opravdu tisíce. Kipu dolu!
Strávili jsme s vámi drahná léta v boji o budoucí příští. Trpěli s vámi nespavostí i vrcholnou nervozitou během spousty voleb.
Ano, víme, chovali jsme se jako hulváti, abychom nastavovali zrcadlo všem těm pomateným idiotům zaprodaným za jedinou pitomou koblihu. Už to prostě dělat nechceme.
Jako hysteričtí alarmisté tušíme, že vývoj naší společnosti jde zcela špatným směrem. Abyste tomu správně rozuměli "Do hoven, Do sraček" a nechceme dál za to nést zodpovědnost. I když, stejně jako vy, se z ní nevymaníme.
Do poslední chvíle našim motorem bylo motto:
“The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.”
Ale jsme opravdu my ti dobří? Jak bychom mohli být?
Vždyť 30% lidí chce volit estébáka, podvodníka, usvědčeného lháře, vraha cez covid.
Další pomatenci chtějí oponenty věšet, jen co se dostanou k moci. Jiní chtějí Ukrajince vracet jako šarže zkaženého masa a pokládají Romy za bezpečnostní riziko.
Jak se hrstka lidi, které je výše napsané vrcholně odporné, může pokládat za dobré?
Nejsme v zajetí Dunning - Krugerova efektu a proto si sypeme popel na hlavu.
Země, kde není úcta k desateru ani k právu, se řítí prostě do záhuby.
ANOmie infikovaná do všech státních struktur rozkládá zbytky právního státu. Idiotské a choromyslné proklamace pohůnků estébáka Babiše v mediích a na sociálních sítích jsou daleko za hranou zdravého rozumu. Právní stát prostě neexistuje. Je tu stát, který není ekonomickým správcem naší vůle, ale drábem, fízlem, mafiánskou chobotnicí, strašidlem pod každou postelí. Za 34 let jsme se nenaučili principům demokracie a funkčnosti právního státu. Důkazem toho jsou každodenní bitvy lid versus stát.
Doprdele, nechce se nám tu vypisovat, proč a že jsme v řiti a že si za to prostě můžeme sami a nelze to jen svádět na ODS, ČSSD a zločince jako je Klaus a Zeman, Babiš, Hamáček...a stovky zbabělých dalších
Sledujeme s vámi, jak každý, kdo měl v prdeli díru, byl nejdříve odborníkem na covid, pak na očkování - G5 -vysílačky v nose , ukrajinské fašisty, nebohé vykuchané děti z "Dombasu", jejich vnitřnosti skončily v Mekáči, tak ten se teď během několika málo hodin stal respektu dovolávajícím se odborníkem na řešení míru v Gaze. K zblití.
V posledních parlamentních volbách jsme národní zkáze unikli o kurevský milimetr. Koalice nevyhrála kvůli svým slibům, které, jak vidíme nedokáže plnit, ale kvůli strachu z destrukce státu maniakálním sociopatem, který jde přes tisíce mrtvol za jásotu lobotomického davu, který vzpomína na socialismus  jako na dobu osobního stěstí, kdy strana i vláda řídila i jejich erekci.
Po dvou letech vládnutí koalice Spolu však anomie zkázonosně pokračuje. Nedošlo k deagrofertizaci státu, k obžalování a potrestání zločinů, na které minulá opozice tak vehementně ukazovala a slibovala nápravu.
Babiš, Okamura a další psychopatičtí handlíři se strachem rozesírají národ na ultimo a my se cítíme v pasti jako zoufají rukojmí, že jsme opět nuceni volit to menší zlo kolem nás. Jenže časy se mění. Zatímco dnešní koalice nedokázala kvůli své zbabělosti konsolidovat své síly a razantně a rychle potrestat zločiny z minulosti, zlo nepřestalo bujet, spojovat se a generovat další buňky zla, které napadají a rozkládají systém dnes chatrného státu.
Vážně jsme se snažili. Bojovali i na frontách, které jsme vám tajili. Věřili jsme. Dnes již nevěříme.
Stát, vláda, koalice zcela rezignovala na boj proti dezinformacím, na boj proti neslušnému chování, na boj proti rozkladu právnímu státu, na boj proti diverznímu a nebezpečnému rozkladu společnosti sociálními sítěmi.
K utlumení veškerých aktivit nás vede zvrácenost doby, kdy se demokracie a práva na svobodný názor dovolávají ti, kteří bez pozdravu útočí od klávesnice nejvulgárnějším způsobem. Domnívali jsme se, že oplácet stejnou mincí bude mít odrazující efekt a že stejným prasáckým způsobem ten dobytek zaženeme zpět do ohrady. Mýlili jsme se. Ano, my Židé nenastavujeme druhou tvář, my jsme zvyklí oplácet okem za oko, zubem za zub. V zemi, kde je právo v rozvalinách, kde národ více zajímá primitivní šaškování idiotů z ANO na TikToku, je dovolávání se elementární spravedlnosti či desatera boj s větrnými mlýny.
Odcházíme ze sítí právě proto, že se již necítíme ničemu užiteční. Národ je, dovolte nám trochu té hysterie, na pokraji občanské  války. Co fanatičtí Češi dokáží, to z historie víme, ale dodnes jsme si to nedokázali přiznat, stejně tak jako že jsme zparchantělý zdegenerovaný ufňukaný národ, který nechal v sobě zabít Boha.
Odcházíme ze síti dokud je čas. Dokud nás nikdo nevystopuje a zfanatizovaní ubožáci nám na vrata nebudou malovat Davidovu hvězdu, propíchávat pneumatiky, napadat naše děti.
Češi to mají zřejmě v genech. Neustále musí hledat nepřítele, kvůli kterému se chtějí cítit špatně. Pokud jej nemohou najít, hledají ve svých řadách.
Češi nikdy nezažili opravdové válečné útrapy. Ovšem vždy si dokázali obratně připsat útrapy jiných. Kdo neskáče, není Čech, hop hop heil Hitler. Ochotně hailovali na Václaváku, aby pak naháněli Židy a cpali je do dobytčáků směr Terezín a po válce se hrdinně hlásili k 270 000 Židům zavražděným v koncentračních táborech k vůli poválečným reparacím. Chceme tím poukázat na nepochopenou myšlenku Pavla Novotného z Řeporyjí, že Čechům chybí válečné útrapy, které by je dokázaly zformovat v jeden hrdý nezbabělý národ.
Zkrátka, za tobogán ke katastrofě si můžeme sami. Nedokážeme generovat dostatek charakterních persón, zatímco jsme zbaběle ochotni přihlížet adorování sociopatických osob bez charakteru, schopných jít přes mrtvoly.
Proto odcházíme. Veškerou energii teď budeme věnovat připravě emigrace, abychom nebyli zaskočeni. Tento stát není schopen ochránit ani nás, ani vás, ani sebe.
S Bohem i Hospodinem. God Save Your Soul.

Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

OTEVŘENÝ DOPIS SENÁTORCE ZWYRTEK HAMPLOVÉ

SHOULD WE STAY OR SHOULD WE GO