"Jó, a tohle jsem vám ještě zapomněl říct..."

Plantážníci, odcházení ze sítí je stejně těžké, jako odcházení z politiky.
"Jó, a tohle jsem vám ještě zapomněl říct..."
"Na tohle si dejte pozor..."
Pak mi však stačí kouknout na FB OMGzine a chce se mi vážně zvracet. Už se na tom dál nechceme podílet a proto jsme na FB dali upozornění, co je FB zač a že tam končíme.

"Jó, a tohle jsem vám ještě zapomněl říct"
Včera jsem poslouchal v lese nějakou twitterdebatu vedenou Ondřejem Šimíčkem, nějakou figurou z ODS.
Holly Molly! On a jemu podobní jsou přesvědčeni, že vyhrají volby do Evropského parlamentu!
A padala procenta 30%! Bum! 35%! Prásk! A když budou leadry Vondra, Niedermayer, Zdechovský, rozmydlej toho Babiša na sračky, jak domeček z Lega.
V které bublině tihle snílkové bydlí, kde žijou, co jedí? Chodí vůbec kadit?
Ví vůbec tahle parta, s kým mají tu čest?  Nechali si zpracovat na Babiše posudek od nějakého psychiatra?
Tohle nebudou žádné kultivované demokratické volby!
Babiš, který pro svůj politický profit ve volbách odepsal / zabil přes 15 000 lidi, si bude brát nějaké servítky?
Žádné volby, kde bude Babiš, nebudou férové a čestné! HOWGH!
TVL, jediným způsobem, jak se psychopata Babiše zbavit, je dostat jej z politiky rovnu do tepláků! Tady, kurva, žádné "nejsme jako oni" nikdy nefungovalo! Protože, jak známe od Václava Havla:
„Přirozenou nevýhodou demokracie je, že těm, kdo to s ní myslí poctivě, nesmírně svazuje ruce, zatím co těm, kteří ji neberou vážně, umožňuje téměř vše.“
Estébák a vrah Babiš o demokracii ví lautr hovno. Kdo nejde uplatit, toho fyzicky zlikviduje. Kdo mu neslouží z jeho řitního otvoru, toho během jedné vteřiny odepíše.
Lékař František Koukolík o lidech podobných Babišovi píše:
„Sociálně úspěšní psychopati, lidé, kteří se dostávají nebo jsou ve špičkových postaveních mocenského žebříčku, jsou velmi bohatí, bývají poměrně často psychopati neúplní, částeční, neboli deprivanti a mívají machiaveliánské rysy chování.“
"Za jednu ze základních identifikačních konstant tohoto typu považuje lež, tedy absenci svědomí a studu. Dále extrémní egocentrismus, chorobnou touhu po moci a potřebu nadřazenosti, neschopnost spolupráce a téměř absolutní účelovost jednání."
"Slušnost považuje sociopat za slabost. Ve chvílích, kdy takový člověk potřebuje něčeho dosáhnout, dokáže být i milý a přesvědčivý. Jakmile svého cíle dosáhne, nastoupí absolutní lhostejnost k potřebám druhé strany."

TVL, s tímhle materiálem vy mudrlanti z ODS chcete bojovat sliby o zářivých zítřcích?
Babiš je fekální roura která nemá dno! Použije pro své vítězství jakoukoliv lež, kterou si dnes ani ve snu nedokážete představit! Pošpinit, polít sračkama, znemožnit, zadupat, to je jeho styl!
Do ruky mu hraje absence právního státu. A on to moc dobře ví. Nedávno jsem psal, že je schopen, a neštítí se, tou nejbizarnější a nejhnusnější lží vyřadit politickou stanu z voleb, právě proto, že ví, že omlouva mu bude hrozit až 5-10 let poté. Ale to už bude opět u moci a chapadla jeho mafiánské chobotnice budou pod krkem rdousit všechny soudce.
Pánové z ODS, utřete si koutky od Šalamouvova hovna a vyndejte ruku z nočníku.
Před vámi nestojí demokratický soupeř, která bude ctít rovný a spravedlivý souboj.
Před vámi stojí psychopatické zrůda, která půjde přes mrtvoly!


 
 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

JE ČAS ŘÍCT GŮDBÁJ

OTEVŘENÝ DOPIS SENÁTORCE ZWYRTEK HAMPLOVÉ

SHOULD WE STAY OR SHOULD WE GO