SHOULD WE STAY OR SHOULD WE GO

 Ano, jsme zpovykaní bývalí pražáci. Teď vesničané, kteří se prostě nedokáží rozhodnout.
Jedni píší "táhněte už do prdele", druzí "ne, zůstaňte tu".
Máme, jednu velikou výhodu. Nikomu tady nejsme zodpovědni ani dlužni*, takže ať se rozhodneme tak nebo tak, nikdo nás nemůže soudit.
Posouvá se čas a právě v tom bezčasí se to budeme snažit vysvětlit*, co se vlastně stalo.
Ona to není taková prdel. Šéf má asi problémy s pumpou a zatím nevíme nic blíže.
Před týdnem padlo rozhodnutí odejít.
Pohár úplně všeho přetekl.
Vraždění Ukrajinců už se leckomu zdá mediálně nezajímavé. Nejlépe by bylo, podle narůstajících názorů, všechny tyhle "vyžírky" naložit do vlaku a prodat Rusákům za laciný plyn. Samozřejmě, ty Lexusy a Báva bychom si měli nechat. Asi tak jako trabanty ze srpna 1989.
Díky Ukrajině a ruským zvěrstvům  Svět zřejmě až tak nezkoprněl a nezastavil se v šoku, tak jak by si Hamas přál. Už jsme asi okorali vůči zobrazovaným zrůdnostem a neprobereme se do té doby, než nám na dům spadne nějaké raketa, nebo do doby, než někoho nám velmi blízkého nerozpáře náboženský fanatik.

Co je však pro nás to bolestivě nejotřesnější, co nám zcela drtí mozek v lisu, to je nezměrná stupidita českých politiků ve stínu mediálního světla všech teroristických hrůz.
Na jedné straně zprávy o zohavených spálených tělech nevinných Izraelců a na druhé straně křepčící Alena Schillerová na balkoně v ultra stupidní dětinské křeči, že se nebojí medvěda, ale vlády.


K tomuto prostě odmítáme být jakkoliv tolerantní či nečinní. Ale co můžeme dělat? Najít jí a dát jí přes "držku"? Jít sedět za takovou bezcennou krávu, která nemá špetky studu ani páteře? Jeden by se akorát tak zeblil, když ve sněmovně křičela na KDU "Vy věřící, kteří se chodí vždycky pomodlit a pak prostě máte pocit, že si můžete dovolit všechno". Tahle stupidní kráva, která nosila na krku kříže velikosti rogala.

V pátek jsme sledovali sněmovnu. A opět jsme se neudrželi a museli jsme vám na twitteru servítovat "Orbi et Urbi od čobolské kurvy". Pls, udělejme si v tom jasno! Čobol neznamená Slovák. Čobol znamená totální kretén typu majora Halušky aka Majora Terazkyho z Černých baronů.
A Babiš je totální kretén, idiot a psychopat.

Nejedna duše úpí nesnesitelnou fyzickou bolestí z bezmoci cokoliv udělat, aby svět ochránila od takovéhoto hovada.
Co nám však drtí mozek a podlamuje kolena na ultimo, to je, že část národa je schopna tyhle bezpáteřní stupidní sračky volit jako správce svých nenaplněných životů.
To se kurva prostě nedá vydržet!
Proto jsme se rozhodli k tak radikálnímu řešení, protože to utrpení pod bezbřehou ignorancí a stupiditou Makakovy mafie se fakt nedá vydržet.
Tolerancí netolerance se netolerance tolerancí nestane! Prostě jen svou hloupostí zapříčiníme, že netolerance bude ještě netolerantnější.

Byly jsme rozhodnutí to vzdát.
V minulém týdnu jsme však slyšeli krom jiného rozhovor s včera prezidentem vyznamenanou Zdenou Mašínovou.
Wow! Stydno nám vážně bylo z našeho ufňukání. Stydět bychom se však měli všichni, že jsme dovolili, aby se v politice objevily takové zrůdy jako je Babišova sekta.
(Ne, že by v politice před tím zrůdy nebyly. Byly. Ale nehoufovaly se tak nebezpečně v jednom hnutí.)
Co ale kurva budeme dělat, až všichni tihle ryzí a čestní hrdinové odejdou? Kdo nám pak bude připomínat, že jsme jen ufňukánci, kteří pokud se nevzchopí a nebudou bojovat, prožijí svůj život zbytečně.
Pak se vkrádá otázka. Jak bojovat? Jako Mašínové? A z té myšlenky zamrazí.

“Better to fight for something than live for nothing.“
General Patton


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

JE ČAS ŘÍCT GŮDBÁJ

OTEVŘENÝ DOPIS SENÁTORCE ZWYRTEK HAMPLOVÉ